August September Oktober November December Januar


2 januar 2005


Har sovet dårligt i nat. Hjernen ville ikke falde til ro :-( Nyt sted - nye lyde....

Har siddet og hygget mig med kaffe og morgenmad indtil ved titiden. Jeg har foræret Adrian alt det grej jeg ikke skal have med hjem. Jeg vil hellere give det til nogen jeg kender, end tilfældige på min vej. Jeg håber han kan bruge noget af det :-)

Og så kørte jeg ellers til Canbarra - Australiens hovedstad. Mit første indtryk af byen var MEGET dårligt. Det hele forekom så kunstigt og mennesketomt. Jeg kunne ikke engang finde et sted at spise frokost.... Altså et af de billige steder :-)
Det var lige før jeg kørte videre, men besluttede mig dog for at blive til sidst.. Og det blev jeg glad for. Der er meget at kigge på, og indenfor i bygningerne er der da mennesker :-)

Har fået set det meste, så i morgen skal jeg kun besøge deres krigsmuseum, før turen går videre.
Jeg snakkede med Adrian i går, og han anbefalede en tur ud til en af de kontrolstationer der hjalp til under Apollo missionen til månen i 1969. Og derfra kører jeg så ud til kysten.

Har set en cykelhandler inde i byen, så ham vil jeg lige besøge. Måske han har et par papkasser han vil af med, så jeg har noget at pakke min anhænger ind i...

Jeg gik MEGET tidligt i seng i går. Jeg var sgu en træt mand... Mine naboer, 3 piger i folkevognsrugbrød, hørte høj musik og brugte kæbetøjet hele tiden, så jeg brugte mine ørepropper, og var VÆK :-)


3 januar 2005


I dag har jeg så besøgt Canbarra lidt mere. Det blev til et besøg på deres krigsmuseum. Ganske interessant, men også megen død og ødelæggelse.
Det var dog ganske tankevækkende at gå en tur langs deres mindevæg, hvor navnene på dem der er faldet står. Der er MANGE!!.

Jeg brugte et par timer derinde, og kørte derefter til Tidbinbilla, hvor der ligger en radiostation for "deep space communication". Det var der hvor de modtog de udødelige ord: "one small step for man......". Det var rigtigt spændende at se deres STORE parabolantenner. Jeg så også et par film mens jeg var der.

Jeg overnattede i lille by udenfor Canbarra. Og det var sgu dyrt. 26 dollars for en plads med strøm.... Men det er højsæson i disse egne, og så får skruen en omgang mere :-)


4-7 januar 2005


I morges kunne jeg føle på mig selv at turen var slut. Der er ikke plads til mere i mit lille hoved. Det er HELT fyldt op med indtryk og rejseoplevelser.
Jeg prøvede ellers at motivere mig selv i løbet af formiddagen, men lige meget hjalp det. Så det endte med, at jeg kørte helt til Sydney, og bor nu på et lille motel i den sydlige ende af byen. Det er også i denne ende jeg skal aflevere bilen fredag morgen.

Tiden er gået med at rydde op i bilen. Gøre den ren (det betalte jeg mig fra). Forære det sidste grej væk, som jeg har brugt i bilen. Pakke cykel og anhænger godt ind i pap.
Vasket tøj, og al muligt andet som man lige skal nå før afgang :-)
Men jeg har nu også haft tid til at se en masse tv, og gået nogle gode ture. Har sågar været hos frisøren - 12 dollars.

Og så blev det endelig fredag. Jeg kørte ind til den adresse jeg havde fået oplyst 3 måneder tidligere, for at finde stedet absolut tomt :-)
Så måtte Andersen til at ringe. Hende jeg fik fat i kunne give mig adressen, men ikke lige hvor det lå henne.... Jeg måtte så ud og spørge de gode australiere om hjælp. Der var bid i allerførste forsøg, og jeg fandt let frem til stedet.
Bilen blev afleveret, og alt var i den skønneste orden. De bestilte mig en taxi, og så gik det ellers ud til lufthavnen.
Jeg ringede rundt til dem jeg kender i Australien og sagde farvel. Det var ud på natten i Danmark, så den vej ville jeg ikke ringe :-)
Check inn gik som en leg. Ingen problemer overhoved. Cyklen vejede 29 kg, og anhængeren 25 kg.

Flyet kom afsted til tiden, og jeg fik en god lur henover Stillehavet. Jeg brugte mine ørepropper :-)
Vi landede før tid, og det gik let igennem både imigration og told. På den anden side afleverede jeg mit grej igen, og har så kun haft min håndbagage at holde styr på resten af dagen.
Og det har været godt, fordi det har været en LANG dag. Flyet er forsinket, og vi kommer først af sted klokken 22 - altså 4,5 time senere end beregnet!!. Lidt surt, men jeg overlever jo nok :-) Har købt en dejlig pude til turen, så min hals ikke knækker helt over :-) Det er en af disse her til at puste op, men med et overtræk i fleese og noget andet. Har prøvet den , og den er dødlækker :-)
Og så ellers vente vente v.... .....


Jeg kan jo godt regne ud, at jeg kommer hjem til Kastrup klokken råden, men det er der jo ikke noget at gøre ved. Eller måske jeg skal overnatte i London?? Vi får se.

17208

Og hvor langt har jeg så kørt hernede??.
På cyklen blev det til 2.800 km
Og Black Sabbath stod for ikke mindre end 17.208 km!!
Det bliver til 20.000 km fra d. 20 august - 07 januar. Australien er STORT :-)

Og af billeder blev det til ikke mindre end 4.710 stykker..... Der er selvfølgelig en masse billeder af det samme, men alligevel!!

Slut for denne gang. Tak til dem der har sendt mig email langs med ruten - de betød meget.

 

Kim :-)

 


Startside August September Oktober November December Januar